Як обігрівати приміщення та сушити зерно БЕЗ ГАЗУ

Як обігрівати приміщення та сушити зерно БЕЗ ГАЗУ

- Газпром: - А у нас в квартира газ. А у вас?

- Нафтогаз: - А у нас газопровод. Вот...

- Украинский Фермер: - А у нас огонь погас - Это раз... Грузовик привез дрова - Это два...

А на цьому рядку про «грузовик» ми зупинимося більш детально. В умовах постійного здорожчання газу, щоб не вилетіти в трубу разом із димом від його опалювання, можна від цього самого газу відмовитися - повністю, або ж частково. Для цього ми повертаємося до нашого «грузовика» із віршика, що привіз дрова, і навантажуємо туди ще й: солому, тирсу, качани кукурудзи, лушпиння, шкаралупу горіхів, відходи обробки деревини, плодові кісточки, щепу, пір'я, опале листя та хвою і т.д.

Але увага: ми будемо це НЕ спалювати, бо це неефективно. Ми пропонуємо встановлення теплогенераторів для біоенергетичної конверсії біомаси. І ця технологія дасть тепло і для ваших звичайних сушарок, і для теплиць, і для будинків. І все це - БЕЗ ВИКОРИСТАННЯ ГАЗУ!

Наші теплогенератори характеризуються високою тепловою потужністю, низькою питомою витратою біопалива. Дана технологія не потребує спеціальної підготовки біомаси: допустимі вологість - до 65%!- та наявність гниття. При цьому повнота теплоутворення становить 99,99%, тому, завдяки дуже низькому золоутворенню, не потребується подальша утилізація золи.

І якщо вже продовжити порівняння з газом, то економічний ефект застосування теплогенераторів при отриманні тепла за нашою технологією є у 9,87-12,90 раз вигіднішим, ніж при спалюванні газу! Оцініть: якщо всю зернову масу умовно взяти за 100%, то 5-7% відходів, що утворюються в процесі зерноочистки, за нашою технологією буде достатньо, щоб висушити 95-93% чистого зерна!!!

P4160004Наші теплогенератори, що працюють на біомасі, можуть також встановлюватися: - в тепличних господарствах; - на елеваторах; - для реконструкції парових котлів різного типу на підприємствах молочної, м'ясної промисловості, на комбікормових заводах; - для переобладнання котлів на сокопереробних, плодоперобних та виноробних заводах (пальне: жмих, плодові кісточки, виноградні відходи); - на птахофабриках (пальне: послід, пір'я); - для переобладнання котелень та теплових станцій на альтернативні джерела енергії.

Отримати консультації та замовити теплогенератори піролізного типу можна у їх розробника та виробника:

„Глобал Технолоджі",

(057)7-177-183,(050)323-99-22 – Олександр Рюрикович;

www.gt-nrg.com, info@gt-nrg.com

Ми гарантуємо якість нашого обладнання та монтажу. А також пропонуємо взаємовигідне Кредитування: Ви сплачуєте лише 20% вартості, а решту 80% - можете сплачувати поступово, в процесі експлуатації обладнання, в термін аж до 2 років

28.06.2018г.
2009-2024 © АгроВектор. All rights reserved.
КОРЗИНА ЗАКАЗОВ
×
ОФОРМЛЕНИЕ ЗАКАЗА
×
Фамилия Имя Отчество: *
Укажите Ф.И.О.
Организация: *
Укажите организацию
Email: *
Email указан не верно
Телефон: *
Укажите телефон
Адрес: *
Укажите адрес
Дополнительные комментарии: (до 512 символов)
* - обязательные поля для заполнения
Продавец:
Доставка:
Оплата:
Позиций заказа - , на сумму: 0
Окончательную стоимость и условия уточняйте у продавца
Нажимая кнопку «ОТПРАВИТЬ ЗАКАЗ», я даю согласие на обработку персональных данных
Вернуться в корзину
Отправить заказ