Як зменшити хімічне навантаження на ґрунт? биогель

Індивідуальні технологічні програми для вирощування сільськогосподарських культур згідно

Шановний агрономе!

Ми цінуємо те, що Ви пов'язали своє життя, свою справу зі сферою сільського господарства. Поважаючи Вашу працю, здобуті знання та досвід, ми не пропонуємо жодних спеціальних технологій внесення препарату БІО-ГЕЛЬ.

Працюйте, як і раніше, на власний розсуд та інтуїцію, додаючи препарат БІО-ГЕЛЬ і зменшуйте хімічне навантаження на ґрунт на 25-30%.

ПАМ'ЯТКА АГРОНОМУ

Органічний препарат БІО-ГЕЛЬ не має обмежень в використанні, сумісний з будь-якими препаратами та технологіями внесення.

Єдине, що треба враховувати:

1. Обробка насіння: 2 л/т насіння (орієнтовно на 10 л води), додаючи препарат після внесення всіх протруйників.

2. Обприскування рослин: вносити в бакову суміш БІО-ГЕЛЬ з розрахунку 1,5 л/га після внесення і перемішування всіх інших компонентів.

Для економії коштів рекомендуємо знизити дозу гербіциду на 20-30%, фунгіциду на 20-30% та повністю відмовитись від гумітів калію і натрію.

3. Фертигація: внесення в «краплю»: з розрахунку 2 л/га 2-3 рази за період вегетації.

Якість води, в тому числі її висока мінералізація, не має значення.

Примітка: Препарат працює як біостимулятор і ад'ювант (підсилювач діючої речовини), тому суттєве збільшення рекомендованих доз може приводить до підвищеного виносу азоту з ґрунтів за рахунок надмірно швидкого росту рослин. В цьому випадку необхідне внесення азотних добрив, наприклад, 0,5 карбаміду на гектар.

30.11.2018г.