×
Способы доставки
Транспортная компания: - Доставка на найближче відділення Нової Пошти.
Доставка курьером: - Кур'єрська доставка Новою Поштою.
Способы оплаты
Расчетный счет
ООО "Компания БИОВЕТ"
×
ООО "Компания БИОВЕТ"
СВЯЗАТЬСЯ С ПРЕДПРИЯТИЕМ

Адрес:

Киевская обл., Белая Церковь, Водопойная 20, оф. 39.

Телефон:

+380 показать номер
условия заказа УСЛОВИЯ ЗАКАЗА. СПОСОБЫ ДОСТАВКИ и ОПЛАТЫ

Ремонт УЗД сканерів MSU1, KAIXIN, MSU1-R

Описание

Ремонт УЗД сканерів MSU1, KAIXIN

З величезного асортименту сучасного ультразвукового устаткування досвідчені ветеринарні фахівці вибирають продукцію ТМ KAIXIN. Адже це мобільні, зручні в застосуванні, високоякісні, функціональні прилади, які дозволяють здійснювати максимально точне дослідження. Але навіть таке обладнання потребує систематичного технічного обслуговування, не кажучи вже про те, що по ряду причин воно може вийти з ладу. Якщо у вас трапилася подібна ситуація, ремонт УЗД сканерів KAIXIN, MSU1 замовити в Україні найвигідніше буде в сервісному центрі компанії Biovet. Адже у нас працюють справжні професіонали, які виконають обслуговування і ремонт діагностичних приладів максимально якісно, оперативно і за доступними тарифами.

Чому вигідно ремонт УЗД сканерів KAIXIN, MSU1 замовити в Біовет

У нашому арсеналі представлений широкий вибір ультразвукових сканерів, включаючи MSU1 від KAIXIN, оснащених механічним датчиком з секторним розподілом. Такий прилад може використовуватися в свинарстві для діагностики супоросності. УЗД сканер KAIXIN, MSU1, ремонт в Україні якого здійснюється в сервісному центрі нашої компанії, цінується як один з найточніших на сьогодні.

Актуальність ремонту

Обстеження за допомогою даних приладів дозволяє зі стовідсотковою точністю визначити неплідність тварини або підтвердити її супоросність, що стає доступним для діагностики на 18-й день з часу запліднення. Такі дані дуже важливі для регулювання стада, контролювання розмноження і організації своєчасного спарювання. При відсутності діагностичного обладнання стає майже неможливим отримати достовірну інформацію. Тому так важливо забезпечити своєчасний ремонт УЗД сканерів KAIXIN, MSU1. У Києві, Одесі, Львові та будь-якому іншому населеному пункті подібні послуги доступні через наш сайт - biovet.ua. Цим активно користуються досвідчені ветеринарні лікарі та тваринники. Адже ми гарантуємо:

  • Порівняно недорогий ремонт УЗД обладнання.
  • Максимально швидке виконання ремонтних робіт.
  • Здійснення індивідуального підходу до клієнта.
  • Виконання гарантійного та сервісного обслуговування.
  • Високоточне визначення та усунення несправності.
  • Здійснення комплексу ремонтних послуг в майстерні.
  • Безкоштовний первинний огляд УЗД апаратури клієнтів.
  • Видачу гарантії за підсумками здійсненого нами ремонту.
  • Надання документів, що підтверджують сервіс.
Діагностика та ремонт

Якісний ремонт УЗД сканерів KAIXIN, MSU1, в сервісному центрі Біовет дозволяє отримати повністю справний прилад. Він здійснює точну візуалізацію досліджуваного органу, що без УЗД апарату неможливе. Тому замовники так вимогливі до більш швидкого і якісного відновлення обладнання. В ході роботи з клієнтським приладом наші інженери в першу чергу здійснюють зовнішній огляд і перевірку функціонування всіх вузлів апарату.

В ремонт УЗД сканерів KAIXIN, MSU1 від компанії Біовет входить контроль показників роботи датчиків, їх калібрування, а також діагностика справності програмного забезпечення приладу. Такий контроль бажано проводити щорічно, навіть за відсутності явних збоїв в роботі апарату. Це дозволяє розглянути ймовірність несправності ще на етапі її формування. Подібний контроль необхідно виконувати також після покупки приладу, після його тривалого простою і після ремонту.

Наша компанія повністю відповідає за придбані у нас УЗД сканери KAIXIN, MSU1. Ремонт в каталозі нашого сервісного центру для купленого у нас устаткування в період гарантійного терміну вказаний як безкоштовний. Він в будь-якому випадку здійснюється нашими майстрами якісно і оперативно. Щоб здешевити ремонт по завершенні гарантії, але не на шкоду функціональності приладу, ми намагаємося виправити неполадку без заміни дорогих деталей. Але якщо така заміна необхідна, то ми вибираємо фірмові запчастини від компанії виробника обладнання.


Производитель Kaixin
+380 показать номер
+380 показать номер
+380 показать номер

стоимость 720 грн
Ремонт УЗД сканерів MSU1, KAIXIN, MSU1-R
720,00 грн
добавить избранное в избранном
Перезвонить мне
Заказать
НАШИ ТЕЛЕФОНЫ
+380 (98) 543-54-54
+380 (66) 772-34-34
+380 (63) 334-54-54
Напишите нам
мы ответим на все Ваши вопросы
Ваше имя

Ваш телефон

Ваш Email

Сообщение



код подтверждения
x
код
2009-2024 © АгроВектор. All rights reserved.
КОРЗИНА ЗАКАЗОВ
×
ОФОРМЛЕНИЕ ЗАКАЗА
×
Фамилия Имя Отчество: *
Укажите Ф.И.О.
Организация: *
Укажите организацию
Email: *
Email указан не верно
Телефон: *
Укажите телефон
Адрес: *
Укажите адрес
Дополнительные комментарии: (до 512 символов)
* - обязательные поля для заполнения
Продавец:
Доставка:
Оплата:
Позиций заказа - , на сумму: 0
Окончательную стоимость и условия уточняйте у продавца
Нажимая кнопку «ОТПРАВИТЬ ЗАКАЗ», я даю согласие на обработку персональных данных
Вернуться в корзину
Отправить заказ